Bruger du dine aftener på at føre regnskab for din virksomhed?

Er du interesseret i at slippe for det kedelig bogføringsarbejde – og på den måde få mere tid til det du virkelig interesserer dig for?

Men vores Nem Online Bogholder løsning skal du ikke tænke over den daglige bogføring og sørge for at overholde indberetningsfrister – vi klarer det hele for dig.

Sådan laver vi dit regnskab

Din eneste opgave er at scanne dine bilag og en bankkontoudskrift og sende materialet til os. Dette kan hurtigt og nemt gøre via Dropbox – men også pr. e-mail eller med fysisk post.

Hvor tit du ønsker at scanne og sende dine bilag til os bestemmer du selv – dog minimum hvert kvartal, når vi skal udarbejde momsen. Hvis du ønsker et mere ajourført regnskab, kan du sende oftere.

Når vi modtager bilagene fra dig, bogfører vi dem i et online regnskabsprogram, som du altid kan logge på hjemmefra dig selv. Du kan dermed altid følge med i dine regnskabstal.

Når momsen skal indberettes laver vi momsregnskabet og sender dig dine momstal. Disse skal du så selv indberette til SKAT. Vi hjælper også gerne med indberetningen, hvis du er på usikker grund her.

Når året er gået laver vi dit årsregnskab, så du er klar til at udfylde din selvangivelse. Vi assisterer gerne med selvangivelsen, hvis du ønsker det.

Blandt branchens laveste timesatser – KUN 280 kr./time

At få en revisor eller bogholder til at stå for dit regnskab, kan især for mindre virksomheder, være en dyr regnskabspost. Vi har intet stort og dyrt kontordomicil med mange ansatte. Vores udgifter er minimale – og derfor kan vi tilbyde dig denne særdeles gode pris.
Priser er ekskl. moms

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Fornavn
Efternavn