Den daglige bogføring er den vigtigste administrative del af din virksomhed.

Alle virksomheder i Danmark er omfattet af bogføringsloven, som primært sikre, at virksomheden kan fremvise et retvisende regnskab – og dermed betale den korrekte moms og skat.

Bogføring er i bund og grund registrering af din virksomheds indtægter og udgifter. Indenfor en overskuelig fremtid bliver det lovpligtigt at lave digital bogføring – man snakker måske allerede i 2023.

RegnskabNord kan hjælpe dig med at vælge det regnskabsprogram, der passer til din virksomheds behov.

I den daglige drift af en virksomhed er bogføringen er særdeles godt værktøj, når det kommer til økonomistyring. At være ajourført med de økonomiske forhold i din virksomhed sikrer dig bedre muligheder for optimering af de forskellige regnskabsposter.

Det kan ligeledes give dig et godt overblik din kortfristet gæld, så det ikke kommer bag på dig, hvad du skal f.eks. skal betale i moms næste gang. Ydermere giver bogføringen dig et godt overblik over dine debitorer og kreditorer, så du ikke misser en regning eller går glip af en betaling.

RegnskabNord benytter online regnskabsprogrammer, som du til hver en tid kan logge på fra din computer derhjemme. Det gør at du ikke behøver at vente på næste måneds balance, for at se hvordan det går i den virksomhed.

Vi har erfaring med en lang række regnskabsprogrammer, men som udgangspunkt vil vi anbefale et af nedenstående programmer, som er nemme at tilgå online – og passer til de fleste af vores målgruppes behov (små og mellemstore virksomheder). Har du allerede et bogføringsprogram, så klarer vi også den – vi kan også komme ud til dig og bogføre.

Har du brug for vores assistance i forbindelse med dit regnskab – så kontakt os meget gerne 🙂